CreAlyt

Dit is de verkooppagina van CreAlyt.

BarbiekleertjesBarbiepoppenKraamcadeautjesBestellen

Barbiekleertjes

Hieronder staan de Barbiekleertjes die ik op dit moment op voorraad heb en die te koop zijn. Met de losse kleertjes die erbij staan kan ik setjes maken. Hierbij is overleg over wat ik erbij maak mogelijk. Klik op de foto's voor een vergroting. Je ziet een beschrijving en de prijs van de kleertjes.


Terug naar boven ↑

Barbiepoppen

Ik verkoop ook Barbiepoppen. Ik zoek op kleedjesmarkten en op internet naar mooie tweedehands poppen waar niets aan mankeert. Ik maak ze schoon en was en kam de haren. Zo worden het mooie poppen waar best weer mee gespeeld kan worden. Soms kan ik nieuwe poppen op de kop tikken. Poppen verkoop ik alleen met een setje van mijn handgemaakte Barbiekleertjes. Van elke pop staan hieronder twee foto's: van het gezicht en van de hele pop. Klik op de foto's voor een vergroting. Je ziet een beschrijving en de prijs van de pop.


Terug naar boven ↑

Kraamcadeautjes

Naast het maken van Barbiekleertjes vind ik het ook leuk om knuffeltjes voor kleine kinderen of kraamcadeautjes te maken. Ook deze zijn te koop. Klik op een foto voor een vergroting. Je ziet een beschrijving en de prijs van de artikelen.


Terug naar boven ↑

Bestellen

Wil je iets kopen dan kun je per mail contact met me opnemen. Vermeld daarbij de fotonummers van de artikelen die je wilt hebben en desnoods een korte beschrijving.

De prijzen die bij de artikelen staan zijn exclusief verzendkosten. Ik verzend alles zoveel mogelijk in een envelop die door de brievenbus past. Dit om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij poppen lukt dat niet. Die moeten verstuurd worden als een pakket. Verzendkosten zijn het huidige tarief van PostNL of DHL (voor pakketjes)

Laatste update 22 april 2017.

Barbie™ is een geregistreerd handelsmerk van Mattel, Inc.